Restoranas Italijoje parduoda „keptą orą“

Restoranas Castelfranco Veneto mieste (Italija) atrado naują patiekalą, kuris itin pigus pagaminti ir itin brangus parduoti – tai keptas oras.

„Feva“ restorano šefas Nicola Dinato norėjo savo patiekaluose panaudoti gryną miestelio orą, tad jis sukūrė traškų užkandį, pripildytą oro. Tam jis panaudojo tapiokos odeles, kurios yra kepamos gruzdintuvėje, o po kepimo jos 10 minučių pildomos ozonu. Skamba absurdiškai? Palaukite kol išgirsite kainą. Porcija kepto oro šiame restorane kainuoja 26 eurus!

Vis dėlto, po kurio laiko šį delikatesą nuspręsta pateikti klientams nemokamai. O restorano šefas tai pavadino nerimta provokacija.

Įdomu tai, kad italai ne pirmieji, nusprendę pardavinėti orą. Lietuviai jau prieš kelis metus ėmėsi pardavinėti konservuotą orą.

Jums taip pat gali patikti...

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *