„Valgyk kiek telpa“ tipo restoranas uždraudė jame lankytis vyrui, kuris per daug valgo
Kinijoje, Changsha mieste, nesenai žiniasklaidoje nuskambėjo vienas restoranas, kuris uždraudė jame lankytis vyrui, kiekvieno vizito metu suvalgančiam „per daug maisto“. Kinijoje „valgyk kiek telpa“ restoranai yra itin populiarus dalykas. Susimokėjęs fiksuotą sumą tokiame restorane gali valgyti tiek, kiek tik telpa į skrandį. Deja, bet vietinis maisto blogeris, vardu Kang, bent jau viename savo miesto restorane daugiau lankytis nebegalės, nes tiesiog per daug valgo.
Kang savo sekėjų auditorijai yra žinomas dėl to, kad vienu prisėdimu sugeba suvalgyti nežmoniškai dideles maisto porcijas. Būtent tokiu tikslu jis pradėjo lankytis ir Handadi Seafood BBQ Buffet restorane. Vis dėlto, po keleto vizitų jis buvo išspirtas visam laikui.
Pasirodo, kad pirmojo vizito metu Kang lengvai apšildė skrandį suvalgydamas 1,5 kilogramo kiaulės kojų. Jau vien toks vyro pavalgymas restoranui buvo nuostolingas. Tačiau, negana to, sekančio vizito metu Kang sukirto beveik 4 kilogramus krevečių. Neapsikentę tokio ėdrumo restorano vadovai Kang uždraudė lankytis jų restorane.
Žiniasklaidai restorano vadovai savo sprendimą paaiškino taip: „Kiekvieną kartą jam apsilankius mes prarandame kelis šimtus juanių. Net kai jis užsisako sojų pieno, jis išgeria nuo 20 iki 30 buteliukų. Kai jis valgo kiaulių kojas, jis pasiima visą padėklą. Kai kiti žmonės krevetes į lėkštę dedasi žnyplėmis, jis tiesiog pasiima visą padėklą.“
Žinoma, visą šį valgymo procesą Kang restorane dar ir transliuodavo savo sekėjams. Tiesa, paprašyti patikslinti ar draudimą lankytis restorane gavo tik Kang, šio vadovai pranešė, kad nuo šiol pas juos nėra laukiami jokie valgymą sekėjams transliuojantys žmonės.
Viskam yra saikas. Geras dalykas tie restoranai, amerikoj teko lankytis, už 7 usd valgai kiek nori ir ką nori, šeimom suvažiuoja. Buvo kažkada ir Kaune prie stoties senais laikais
Atsineši dar pora maišiukų maistui susidėt ir šeima pavalgius. Gaila lietuvoj nepopuliarūs jie, gal neapsimoka žinant lietuvių apetitą